Bewegingsagogie

Bewegingsagogie

Een afgestudeerd bewegingsagoog, recreatiesportleider, fitnesstrainer en sportmasseur en NLP Practioner i.o., dat ben ik! De perfecte match met mijn ervaringsdeskundigheid, ten aanzien van mijn werkzaamheden als bewegingsagoog bij SpoonFit.

Je denk nu misschien: ‘Oké… maar wat doe je nu precies?!’
Dat leg ik graag even uit.

Ik breng mensen in beweging door bewegingsprogramma’s op maat te maken, passend bij jouw behoeften en mogelijkheden. Mijn doel is jou te activeren en een andere kijk op leefstijl aan te bieden. Ik creëer een gezonde en sterk gewortelde beweegcultuur, waarbij ik jouw betrokkenheid optimaal benut. Met het oog op meer vitaliteit en welzijnsvergroting.

Daarbij ga ik ervaringsgericht te werk, zodat je leert omgaan met de uitdagingen die er voor jou liggen. Het ultieme doel is bepaalde veranderingen bij jouzelf tot stand te brengen, aangezien jij invloed kan uitoefenen op jezelf. Waardoor je leert omgaan met lichamelijke en/of psychische klachten, zodat deze verminderen of verdwijnen.

Locatie

Locatie naar keuze

We gaan lekker naar buiten. Maken gebruik van wat er al is. De natuur en bestaande recreatie. Naar buiten gaan helpt je om in contact te komen met jouw lichaam. We komen letterlijk in beweging. Je gaat je lichaam voelen. Jij beweegt de inspiratie tegemoet.

Jouw mogelijkheden

De locatie is afhankelijk van jouw mogelijkheden en de bewegingsvorm die centraal staat tijdens de sessie.

Mocht je niet in staat zijn uit huis te komen, dan kom ik naar jou toe. Fijn he?!

Neem contact op

4 + 4 =